Ford випустив «заряджений» седан Focus S Edition

Ford випустив «заряджений» седан Focus S Edition

19 червня 2022
0

Китайська філія компанії Ford випустила заряджений седан Focus S Edition. Дебют присвячений плановому оновленню сімейства Focus - в ході рестайлінгу змінилася зовнішність, на зміну трициліндровому турбомотору 1.5 прийшла «турбочетвірка» того ж обсягу, 8-швидкісний «автомат» поступився місцем 6-ступінчастій автоматичній трансмісії. З місця до 100 кілометрів на годину новинка розганяється за 7,9 секунди - на секунду швидше за попередника.

Головний маркер Focus S Edition - особлива ліврея. Основний синій колір такий самий, як у попереднього Focus RS, але вздовж порогів і поперек капота додали чорні наклейки. Крім того, спойлер на кришці багажника затягнутий у чорний, а сидіння прикрашені синім, а не червоним простором і логотипами S Edition.

В іншому виконанні S Edition повторює звичайні оновлені Focus S-Line для китайського ринку. Є агресивне обваження, 18-дюймові легкосплавні диски, червоні гальмівні супорти, занижена на сантиметр підвіска, посилені стабілізатори поперечної стійкості та спеціальні амортизатори. Турбомотор видає 177 кінських сил, а піковий момент короткочасно досягає 270 Нм.

У Піднебесній Ford Focus ST-Line можуть бути і хетчбеками, і седанами, але п'ятидверці модифікація S Edition чомусь не передбачена. Покупці спецверсії отримають свої машини раніше - старт продажів заплановано на 25 червня. Ціни поки не оголошені, але навряд чи новинка буде істотно дорожчою за 150 тисяч юанів ($22.300).

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація