Ford вивів на тести невідомий електричний кросовер

Ford вивів на тести невідомий електричний кросовер

25 січня 2023
0

На дорожніх тестах фотошпигуни помітили закамуфльований кросовер американської марки Ford. Що це за модель, поки що невідомо.

За даними інсайдерів, це прототип моделі, побудованої на платформі MEB у рамках співпраці з Volkswagen. Технічно вона буде спорідненою з VW ID.4, Audi Q4 e-tron і Skoda Enyaq iV, але отримає свій власний екстер'єр та інтер'єр. Судячи з знімків, у електрокросовера незграбний кузов, похила лінія даху з великим спойлером на кінці і великого діаметру легкосплавні колісні диски.

У передній частині можна відзначити наявність повністю закритої решітки радіатора, бампера зі спортивним повітрозабірником і С-подібними «жабрами», тонких світлодіодних фар. Корма електромобіля виглядає агресивніше. Тут видно великі ліхтарі, кутасті задні двері і фальшдифузор.

Очікується, що майбутня новинка буде п'ятимісною. Технічні характеристики моделі поки не розкриті. Імовірно, вона отримає двомоторну силову установку з віддачею до 300 к.с. та запас ходу 500 км. Презентують її у березні поточного року, а виробництво розпочнуть у середині 2023-го.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація