Ford випустив найпотужніший у світі рамний пікап

Ford випустив найпотужніший у світі рамний пікап

21 грудня 2023
0

Лінійку Ford F-150 2024 поповнив топовий заряджений варіант Raptor R. Спортивна версія пройшла планову модернізацію слідом за стандартним пікапом. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Ford.

Новий Ford F-150 Raptor R зберіг дефорсований 5,2-літровий компресорний V8 від Shelby GT500, але його віддачу підвищили до 720 к.с. Тепер це найпотужніший у світі серійний бензиновий пікап. Лише електричні Tesla Cybertruck і Rivian R1T більш продуктивні, але вони не є рамними.

Піковий крутильний момент залишився незмінним - 868 Нм. З 10-ступінчастою автоматичною КПП розгін до 100 км/год займає менше 4 секунд.

Як і раніше, пікап Ford F-150 Raptor R підготовлений до серйозного бездоріжжя. У нього посилена підвіска, збільшений кліренс, передбачені позашляхові 37-дюймові шини і захист днища. Оснащення охоплює позашляховий круїз-контроль Trail Control і режими для різних типів дорожнього покриття.

Відрізнити новий Ford F-150 Raptor R можна за зміненими фарами, решіткою радіатора і переднім бампером. У салоні з'явилася проекція на лобове скло. Ціна пікапа - від 111 550 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація