Відео нового Dacia Duster 2024 злили в мережу

Відео нового Dacia Duster 2024 злили в мережу

28 листопада 2023
0

Третє покоління популярного кросовера Dacia Duster офіційно представлять 29 листопада. Однак утримати новинку у секреті компанії не вдалося. У мережу потрапило відео моделі, яким поділився Youtube-канал Autolatest.

Судячи з кадрів, новинка стала більшою за попередника і отримала більш виразний дизайн кузова. Він відрізняється різкими гранями та лініями, які чудово поєднуються з оригінальною оптикою з Y-подібними ходовими вогнями. Також можна відзначити V-подібні задні ліхтарі, розширені крила та пластиковий обвіс.

Відомо, що Duster 2024 отримає більш просторий та комфортний салон. У його оснащення входитиме цифрова панель приладів, сучасна мультимедійна система та розширений список систем допомоги водієві.

Новинка буде побудована на платформі CMF-B, на якій базуються нові Logan та Sandero. Запропонують кросовер з 1,0 та 1,3-літровими бензиновими двигунами з віддачею 120 та 170 к.с. відповідно, а ще із заводським ГБО та гібридною установкою на основі 1,6-літрового мотора з сумарною потужністю 140 к.с.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація