Фотошпигуни вперше показали оновлений KIA Sorento

Фотошпигуни вперше показали оновлений KIA Sorento

11 серпня 2022
0

Компанія KIA розпочала у Південній Кореї дорожні тести оновленого середньорозмірного кросовера KIA Sorento. Фотошпигуни вперше змогли сфотографувати цю новинку.

Покупцям з 2020 року пропонують KIA Sorento четвертого покоління (внутрішня кодова назва MQ4). Південнокорейський автогігант планує випустити на ринок оновлену модель.

Оновлений Sorento фотошпигуни помітили у Південній Кореї неподалік науково-дослідного центру Hyundai-KIA. Кросовер повністю закритий камуфляжем, тому поки важко сказати щось конкретне про його дизайн. Судячи з фотографій, у оновленого Соренто буде нова передня частина, а ось задні ліхтарі залишаться старими.

У лінійці двигунів, мабуть, жодних змін не буде. Раніше KIA закрила відділи з розробки двигунів внутрішнього згоряння, оскільки вона зосередилася на розробці та випуску електромобілів.

У салоні, швидше за все, з'явиться нова інформаційно-розважальна система із вигнутим тачскріном діагоналлю 12,3-дюйми. Такий же тачскрин вже має нові KIA Telluride і Seltos. Крім того, кросовер отримає сучасні системи активної безпеки.

У Південній Кореї продаж оновленого KIA Sorento почнеться в 2023 році (коли конкретно - ще не відомо). У Європі він з'явиться лишеу 2024 році.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація