Фургони Volkswagen ID.Buzz та Сaddy отримали високу оцінку Euro NCAP

Фургони Volkswagen ID.Buzz та Сaddy отримали високу оцінку Euro NCAP

06 квітня 2024
0

Розвізні моделі Volkswagen ID.Buzz Сargo та Caddy Cargo були включені до «платинового» та «золотого» рейтингу Euro NCAP. В обох машинах чудову роботу показали передові системи допомоги водієві.

Так, у електричній моделі ID.Buzz Сargo фахівці Euro NCAP оцінили систему автоматичного гальмування перед нерухомими автомобілями, машинами, що повільно наближаються, а також пішоходами та велосипедистами. Також було відзначено систему утримання на смузі руху, систему моніторингу пасажирів, систему оповіщення в сліпих зонах Blind Spot Assist.

Крім того, були відзначені чудова реакція на зустрічні автомобілі в поворотах, а також адаптація швидкості автомобіля з урахуванням дорожніх знаків завдяки роботі камери та картографічних даних. Таким чином ID. Buzz Сargo набрав 83% у категорії Safety Assist та потрапив у «платиновий рейтинг».

Що ж до моделі Volkswagen Caddy Cargo, то тут також були відзначені система екстреного гальмування перед перешкодами, а також система утримання на смузі руху. Автомобіль набрав 68% у категорії Safety Assist та був удостоєний «золотого рейтингу» Euro NCAP.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація