Galpin Auto Sports зробило ралі-кар із класичного Porsche

Galpin Auto Sports зробило ралі-кар із класичного Porsche

29 серпня 2022
0

Американське тюнінг-ательє Galpin Auto Sports представило унікальний ралі-кар під назвою Safari. За його розробку та виготовлення відповідав підрозділ Porsche Santa Clarita. Основною для ретродводверки в кузові Targa стало купе Porsche 911 1974 року з номером шасі 161. Усього ж для ринку США німецька марка випустила 246 автомобілів.

Зовні Safari вирізняється оригінальною лівреєю у стилістиці 70-х років минулого століття. Основний яскраво-зелений відтінок Lime Green доповнений червоними, помаранчевими, зеленими та білими смугами. У спорткара перфоровані бампери, додаткові люстри «на носі», збільшений дорожній просвіт та нові колісні диски з шинами BFGoodrich. На кормі - масивний «качиний хвіст» та широка смуга між ліхтарями з написом «Porsche».

Салон оздоблений світло-коричневою шкірою, на сидіннях - центральні вставки з текстилю. За спинками сидінь з'явився каркас безпеки. При цьому від мультимедійної системи Porsche Classic з навігацією, радіо та підтримкою Bluetooth відмовлятися не стали.

Під капотом у ралі-кара доопрацьований 2,7-літровий атмосферний опозитний V6, віддача якого збільшилася до 183 к.с., тобто на 10 к.с. Також ралі-кар отримав нову підвіску та гальма Porsche Boxster першого покоління. Вартість доопрацювання не озвучується.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація