Гама Ford може отримати інфернальний пікап Super Duty Raptor

Гама Ford може отримати інфернальний пікап Super Duty Raptor

04 грудня 2022
0

У гамі Ford може з'явитися інфернальний пікап Super Duty Raptor. Про це заявив в інтерв'ю Ford Authority менеджер проекту Super Duty Аарон Брексі. «Ми завжди прислухаємось до наших клієнтів. Якщо клієнти запитають, «де Super Duty Raptor?», ми прислухаємося і в цьому випадку, дав зрозуміти Брексі. Подробиці невідомі, але нова лінійка Super Duty тільки готується вийти на ринок США, тож час для доробок у «блакитного овалу» є.

Тяжкі пікапи Ford F-Series Super Duty змінили покоління два місяці тому, але у дилерів робочі вантажівки з'являться лише в першому кварталі 2023 року. Зараз найздатнішою до бездоріжжя версією Super Duty є Tremor, але американці можуть бути зацікавлені в більш потужному і прохідному «Рапторі».

Топ-менеджери Ford готові розглянути варіант із Super Duty Raptor, але для інженерів розробка така модифікація буде особливо непростою. Справа в тому, що лінійка Super Duty створена з упором на тягові можливості і перевезення важких вантажів, а особливостями сімейства Raptor є дорожній просвіт, велика артикуляція підвісок і «всеїдні» амортизатори.

Модифікація Super Duty Tremor доступна тільки для пікапів з односхилим заднім ошиновуванням, тобто покупцям вже доводиться жертвувати тяговими можливостями заради кращої прохідності. Менш витривалими під навантаженням мають бути і «грязеві» покришки із зовнішнім діаметром 35 або 37 дюймів. А ось з двигунами у можливого Super Duty Raptor проблем не буде: всім важким пікапам покладено тягучі та ресурсні V8.

Маркетологи Ford уважно стежать за бажаннями цільової аудиторії і готові запускати в серію найсміливіші проекти. У липні дебютував восьмициліндровий суперпікап F-150 Raptor R, а на початку року було розсекречено «заряджений» позашляховик Bronco Raptor.

Джерело: Ford Authority

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація