Гібридний Chevrolet Corvette тестують у Нюрбурзі

Гібридний Chevrolet Corvette тестують у Нюрбурзі

13 серпня 2022
0

Автору YouTube-каналу CarSpyMedia вдалося зняти заїзди прототипів гібридного Chevrolet Corvette на гоночній трасі «Нюрбургринг». І хоча офіційно факт трекових випробувань першої гібридної модифікації «Корвета» на «Північній петлі» не підтверджений, автор упевнений, що це саме він.

Як видно на відео, кузови прототипів, а їх три, щільно обклеєні камуфляжною плівкою. Зовні вони нагадують трековий Corvette Z06, але є і відмінності. Зокрема, патрубки вихлопної системи рознесені по різних кутах, як базового Corvette C8 Stingray.

За деякими даними, у останнього гібрид запозичує і 6,2-літровий V8. У силовій установці Corvette E-Ray ДВЗ допомагатиме електромотор. Йому належить обертати передню вісь. Сукупна віддача агрегатів очікується на рівні 600-650 к.с. Привод буде повним. Даних про «електричний» запас ходу немає, але він буде невеликим. До того ж, радувати швидкістю при відключеному ДВЗ спорткар не зможе.

Як підтвердили раніше в компанії, на ринок Chevrolet Corvette e-Ray вийде в 2023 році. Імовірно, в модельній лінійці марки гібридний спорткар замінить Corvette Grand Sport. Також обіцяний повністю електричний «Корвет», але терміни його появи поки що не озвучені. Відомо, що це буде самостійна модель на платформі Ultium.

Крім того, компанія розробляє новий Corvette ZR1. Очікується, що йому дістанеться 5,5-літровий Twin-Turbo V8 від Z06 потужністю близько 850 к.с. А на вершині сімейної лінійки виявиться повноприводний 1000-сильний гібрид Corvette Zora.

;

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація