Гібридний Geely Monjaro виїхав на тести

27 липня 2022
0

У Китаї під час дорожніх випробувань зняли гібридну версію (PHEV) великого кросовера Geely Xingyue L (Monjaro). Судячи з перших фотографій, кузов зовні якщо і зміниться, то трохи. 

Раніше Geely вже випускала гібридну версію Monjaro, яка була виконана за традиційною схемою HEV і не була оснащена портом для заряджання акумулятора. Фотографії підтверджують, що у нової версії такий порт є. Він розташувався над аркою лівого заднього колеса, навпроти бензобака, що знаходиться праворуч. Салон не змінився, він зберіг величезну панель, що складається із трьох 12,3-дюймових екранів.

Очікується, що автомобіль буде оснащений гібридною системою, що складається з 1,5-літрового чотирициліндрового двигуна з турбонаддувом і електродвигуна. Як трансмісія виступатиме 3-ступенева гібридна коробка передач DHT Pro з електроприводом. Така ж установка застосовується у гібридному седані Geely Emgrand L Thor Hi-X (PHEV). Сумарна віддача силової установки має бути не менше 317 к.с. при 610 Нм моменту, що крутить.

Минулого тижня з'явилася інформація про те, що компанія Geely готує ще й більш потужну версію гібридного кросовера Geely Xingyue L. Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китайської Народної Республіки опублікувало дані про те, що це буде традиційний гібрид із 2,0-літровим двигуном та повним приводом.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація