Гібридний KIA Sportage доступний до замовлення

Гібридний KIA Sportage доступний до замовлення

19 серпня 2022
0

Компанія KIA почала продавати у США гібридний кросовер KIA Sportage PHEV 2023 модельного року. Він коштує 38 490 доларів, що на 1 810 дешевше, ніж вартість гібридного Toyota RAV4 Prime.

Гібридна силова установка нового KIA Sportage PHEV складається з чотирициліндрового 1,6 л бензинового двигуна з турбонаддувом, електромотора та літій-іонної батареї потужністю 13,8 кВт.год. Загальна потужність такої гібридної силової установки складає 265 к.c. і 349 Нм крутного моменту.

На одній електротязі такий кросовер проїжджає близько 54 км. Це непоганий показник, особливо з огляду на те, що вартість бензину постійно збільшується.

У базовій комплектації Sportage PHEV X-Line AWD є світлодіодні фари, 19-дюймові колісні легкосплавні диски та інше цікаве обладнання. У салоні є 12,2-дюймова цифрова панель приладів і 12,3-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи.

Цей кросовер оснащується великою кількістю різноманітних активних систем безпеки. Серед них: утримання смуги руху, запобігання лобовому зіткненню з виявленням пішоходів й велосипедистів та інше.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація