Гібридну BMW 5 Series нового покоління помітили на Нюрбургринг

Гібридну BMW 5 Series нового покоління помітили на Нюрбургринг

16 серпня 2022
0

Автожурналісти опублікували фотографії нової BMW 5 Series під час камуфляжних тестів у Німеччині. Модель має дебютувати у 2023 році разом із гібридною та повністю електричною версіями.

Під камуфляжем складно розглянути елементи дизайну авто, але на задньому бампері є наклейка, яка говорить про те, що це гібридна версія моделі.

Окрім plug-in hybrid, баварська компанія також планує випустити повністю електричну «п'ятірку», як і версії з оновленими бензиновими та дизельними ДВЗ. Ймовірно, одними з останніх у лінійці виробника перед повною електрифікацією модельного ряду. За попередніми даними, електрокар BMW i5 отримає дві комплектації з одним (335 к.с.) та двома (590 к.с.) моторами із заднім та повним приводом відповідно.

Версію M5 можуть зробити гібридною, додавши до найпотужнішого серед BMW двигуна V8 електричну силову установку. Загальна потужність авто має досягати 700 к.с. Гібридна M5, разом із повністю електричною версією, також мають з'явитися у кузові універсал.

Виробництво авто планують почати в середині наступного року, а версії машини в кузові універсал та комплектації M5 варто очікувати лише до кінця 2024-го. Перше покоління BMW 5 Series дебютувало рівно 50 років тому. Нинішня версія в кузові G30 виходить із 2017 року.

Джерело: NV.UA
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація