Geely готує великий сімейний седан Preface L

Geely готує великий сімейний седан Preface L

29 вересня 2023
0

Опубліковано перші зображення нового Geely Preface L. Бюджетний седан D-класу пройшов ґрунтовну модернізацію і після презентації в жовтні надійде в продаж за ціною від 140 000 юанів ($19 200). Про це повідомляє сайт Autohome.

Дизайн Geely Preface L став виразнішим. Седан отримав широку «пащу» решітки радіатора та тоненькі світлодіодні фари, а ззаду звертають на себе ліхтарі на всю ширину кузова. Зміни дещо збільшили розміри авто.

Габарити Geely Preface L 2023:

  • довжина - 4825 мм;
  • ширина - 1880 мм;
  • висота - 1469 мм;
  • колісна база - 2800 мм.

Салон Geely Preface L зазнав набагато більших змін. Тут замінено кермо, передню панель, центральну консоль і віртуальний щиток приладів, а тачскрін мультимедіа став більшим. Оснащення включає електропривод сидінь і камери кругового огляду.

Седан Geely Preface L побудований на платформі CMA від Volvo XC40. У шведського кросовера запозичать і економічну гібридну установку, що складається з 1,5-літрового 163-сильного бензинового турбодвигуна і електромотора. Її сумарна віддача становитиме близько 250 к.с.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація