Geely і Volvo створили недорогого та економічного конкурента Toyota Camry

Geely і Volvo створили недорогого та економічного конкурента Toyota Camry

05 лютого 2024
1

Опубліковано офіційні фото Lynk&Co 07. Новий седан D-класу від преміального підрозділу Geely надійде у виробництво до кінця першого кварталу нинішнього року. Його подробиці розкрили на сайті CarNewsChina.

Новий Lynk&Co 07 розробили за участю фахівців Volvo. Він побудований на сучасній платформі СМА 2.0, яку також використовуватиме кросовер Volvo XC60 третього покоління.

Дизайн Lynk&Co 07 виконаний у новому гранчастому стилі китайської марки. Втім, збережено і традиційно риси Lynk&Co - такі, як високо посаджені фари і вигнутий капот. На вибір запропонують колісні диски на 18 або 19 дюймів.

Нова модель більша за седан Lynk&Co 03 і за габаритами порівнянна з Toyota Camry, але буде дешевшою за японську модель. Її стартова ціна становитиме близько 25 тисяч доларів.

Розміри Lynk&Co 07 2024:

  • довжина - 4827 мм;
  • ширина - 1900 мм;
  • висота - 1480 мм;
  • колісна база - 2843 мм;
  • маса - 1915 кг.

Салон Lynk&Co 07 ще не показали. Очікується, що він отримає вузький віртуальний щиток приладів і великий тачскрін.

Седан Lynk&Co 07 оснастять економічною плагін-гібридною установкою з 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном на 163 к.с. і 218-сильним електромотором. Акумуляторна батарея на 19 кВт.год дасть змогу проїхати до 102 км на електротязі. Пізніше може з'явитися потужніша повнопривідна версія моделі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

lemon game  

Хіба Вольво не викупило свої акції у джиллі саме через те що джіли продовжує продаватись в «руско-уском мире» а вольво хоче продаватись по усьрму світу , чи та новина була фейком і вольво продовжує бути чистиною джилі ?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація