Geely опублікувала офіційні зображення гібридного седана Galaxy L6

Geely опублікувала офіційні зображення гібридного седана Galaxy L6

09 липня 2023
0

Geely опублікувала офіційні фото другої моделі суббренду Galaxy - «розеткового» гібриду L6. Екстер'єр новинки розроблений у стилістиці кросовера Galaxy L7. Зокрема, у седана такі самі вертикальні світлові смуги з боків від закритої передньої панелі. Особливо цікаво виглядають характерні кутасті фари, з’єднані тонкою смужкою, що світиться. Ще одна особливість - новий логотип бренду Galaxy у вигляді шести сріблястих прямокутних елементів на капоті.

У Galaxy L6 купеподібний панорамний дах, трохи задертий «качиний хвіст», висувні дверні ручки та трапецієподібні патрубки вихлопної системи з хромованими вставками. Оригінальні колісні диски у «квітковому» дизайні доступні діаметром 17-18 дюймів.

Уже відомо, що седан Galaxy L6 PHEV побудований на архітектурі e-CMA. Його габаритна довжина - 4782 мм, ширина - 1875 мм, висота - 1489 мм. Розмір колісної бази - 2752 мм.

Салон укомплектований цифровою панеллю приладів та великим вертикальним центральним дисплеєм. Чотирьохспицеве кермо запозичене у кросовера Galaxy L7. На центральній консолі підстаканник та бездротова зарядка для смартфону. Також заявлено вбудований чіп Qualcomm Snapdragon 8155 та операційна система Galaxy N з функціями генеративного штучного інтелекту.

Завдяки витоку з бази міністерства промисловості Китаю відомо, що седан запропонують у двох модифікаціях із запасом ходу на електротязі 48 та 105 км. При цьому акумуляторний блок доступний у трьох варіантах ємності: 9,11, 18,7 та 19,09 кВт.год.

За попередніми даними, седан укомплектують унікальною гібридною трансмісією NordThor Hybrid 8848, розробленою Geely. Вона складається із 1,5-літрового бензинового турбомотору, 3-ступінчастої коробки DHT та двох електродвигунів сумарною потужністю 390 к.с. У топовій версії віддача силової установки складе 663 к.с. Комбінована витрата палива - 4,55 л/100 км.

Офіційна прем'єра Galaxy L6 PHEV очікується у серпні цього року. Тоді ж з'явиться інформація про вартість та доступність нового плагін-гібрида.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація