Geely показала невеликий кросовер від свого преміального підрозділу

Geely показала невеликий кросовер від свого преміального підрозділу

11 жовтня 2023
0

У Китаї представлений новий Lynk&Co 06 EM-P. Невеликий кросовер від преміального підрозділу Geely пройшов ґрунтовну модернізацію і надходить у продаж за ціною від 180 000 юанів ($24 700). Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Кросовер Lynk&Co 06 EM-P, як і інші моделі бренду, створений спільно фахівцями Geely і Volvo. В його основі лежить платформа ВМА, яку також використовують новий Geely Emgrand і Coolray.

Габарити Lynk&Co 06 2024:

  • довжина - 4350 мм;
  • ширина - 1820 мм;
  • висота - 1625 мм;
  • колісна база - 2640 мм.

Дизайн кросовера виконаний у новому фірмовому стилі, що дебютував на старшій моделі Lynk&Co 08. У зовнішньому вигляді тепер переважають грані, але збережено фірмові високо посаджені фари. Ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.

У салоні встановлено цифровий щиток приладів і величезний сенсорний дисплей. Також передбачено одразу дві бездротові зарядки для смартфонів.

Китайський кросовер Lynk&Co 06 EM-P є гібридом, що заряджається: 1,5-літрова четвірка і два електромотори сумарно розвивають 299 к.с. і 568 Нм. Максимальна швидкість обмежена на 178 км/год. Акумуляторна батарея на 19,1 кВт.год дає змогу проїхати 102 км в електричному режимі, а середня витрата палива становить 5 л на 100 км.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація