Geely показала офіційні знімки розкішного електровена

Geely показала офіційні знімки розкішного електровена

08 серпня 2022
0

Компанія Zeekr, яка займається виробництвом люксових електромобілів та належить корпорації Geely, показала перші зображення першого мінівену бренду.

Zeekr 009 виконаний у досить типовому для бренду ключі. Передня світлотехніка зроблена у вигляді букви П і виглядає незвичайно. Але силует і корму не можна назвати дуже оригінальними. За великим рахунком, за цими деталями модель можна сплутати з цілою низкою китайських мінівенів.

Як запевняють китайські ЗМІ, Zeekr 009 спробує переманити до себе любителів дуже популярних у КНР Buick GL8 і Toyota Alphard, проте головними конкурентами на ринку все ж таки виступлять електричні Voyah Dreamer і Denza D9. Свої MPV готують Li Auto, NIO, Hongqi та Dongfeng. Сьогодні ринок мінівенів у Піднебесній як ніколи на зльоті і кожен автовиробник, що поважає себе, намагається відкусити свій шматочок пирога.

На жаль, технічних подробиць про Zeekr 009 поки що не розкрито. Ми не виключаємо, що силову установку новинка запозичить від серійного ліфтбека Zeekr 001. Нагадаємо, що в топовому виконанні він має два електромотори з сумарною потужністю в 544 кінські сили і 700 Нм моменту. Розгін до сотні займає 3,8 секунди, а проїхати на одній зарядці 100-кіловатної батареї можна близько 700 кілометрів.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація