Geely показала потужний електрокросовер з футуристичним дизайном

Geely показала потужний електрокросовер з футуристичним дизайном

15 серпня 2023
0

У Китаї показали новий електрокросовер Jiyue 01 від Geely і Baidu. Новинка отримала стильний дизайн та інноваційні технології. Про це розповіли на сайті CarNewsChina.

Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю розсекретило електрокросовер Jiyue 01. Це буде флагманська модель нового спільного бренду Geely та Baidu.

Габарити Jiyue 01:

  • довжина - 4853 мм;
  • ширина - 1990 мм;
  • висота - 1611 мм;
  • колісна база - 3000 мм.

Покупці можуть обрати три варіанти колісних дисків. Вони доступні в діаметрі від 19 до 21 дюйма.

Jiyue 01 заснований на платформі Geely SEA. Новинка буде доступна в декількох версіях з одним або двома електромоторами.

Модифікація з одним електромотором отримає потужність 272 к.с., а з двома електромоторами - 544 к.с. Запас ходу топових версій становитиме близько 600 км на одному заряді.

Jiyue 01 оснастять 31 датчиком, включно з двома лідарами та кількома 8-мегапіксельними камерами. Вони поєднуються з системою Baidu Apollo на базі процесора Qualcomm Snapdragon 8295.

Вартість електрокросовера залишається невідомою. У Китаї модель надійде в продаж у четвертому кварталі цього року.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація