Geely представила «чемпіонську» версію популярного кросовера

Geely представила «чемпіонську» версію популярного кросовера

26 квітня 2023
0

Китайська компанія Geely представила на домашньому ринку нову спецверсію кросовера Geely Binyue Cool - Champion Edition 2023-го модельного року. Вартість нового виконання у Піднебесній стартує з позначки 103 800 юанів або 14 990 доларів за поточним курсом.

Компактний кросовер Geely Binyue Cool Champion Edition має довжину 4380 мм, ширину 1800 мм і висоту 1609 мм при колісній базі 2600 мм. Серед особливостей його екстер'єру - дах з панорамним люком, великий спойлер, багатокутна решітка радіатора, 18-дюймові диски з алюмінієвого сплаву з червоними спортивними гальмівними супортами і роздвоєний вихлоп.

Інтер'єр нової версії виконано у двокольоровій гамі із зеленою акцентною вставкою на передній панелі. У салоні встановлені оздоблені штучною шкірою сидіння, 10,25-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 12,3-дюймовим екраном і платформа для бездротової зарядки ґаджетів.

Окрім іншого, автомобіль оснащено чотирма зовнішніми камерами та чотирма ультразвуковими радарами. Також в комплекті є інтелектуальний круїз-контроль, помічник для автономного паркування, система допомоги при підйомі та спуску з гори, навігаційна система та функція розпізнавання голосових команд.

Рушійною силою Geely Binyue Cool Champion Edition 2023 є 1,5-літрова бензинова «турбочетвірка» Geely 1.5TD потужністю 181 к.с. і 290 Нм крутного моменту, що працює в парі з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DCT.

Джерело: Автоновости дня
Фото: DongCheDi

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація