Geely представила оновлений кросовер Xingyue L

Geely представила оновлений кросовер Xingyue L

05 жовтня 2023
0

Geely продовжує оновлювати свій модельний ряд. У Китаї представили оновлений кросовер Xingyue L Thor Hi-F HEV 2024 модельного року. Про це повідомили на сайті CarNewsChina.

Geely Xingyue L Thor Hi-F HEV отримав змінений дизайн. Спереду розміщені вузькі фари та масивна хромована решітка радіатора.

Ззаду встановлено вузькі ліхтарі. Вони об'єднані світлодіодною смугою і хромованою вставкою.

Габарити Geely Xingyue L Thor Hi-F HEV:

  • довжина - 4795 мм;
  • ширина - 1895 мм;
  • висота - 1689 мм;
  • колісна база - 2845 мм.

В інтер'єрі розміщено три 12,3-дюймові дисплеї. До списку оснащення входять система допомоги водієві другого рівня, бездротова зарядка, проєкційний дисплей і аудіосистема Bose.

Салон розрахований на п'ять посадкових місць. Сидіння виконані зі шкіри, а крісла переднього ряду отримали підігрів і вентиляцію.

Geely Xingyue L Thor Hi-F HEV оснащений гібридною установкою з 1,5-літровим турбованим двигуном і електромотором потужністю 150 к.с. і 225 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 3-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 7,9 секунди. Витрата палива в змішаному циклі становить 4,3 літра на 100 км.

Оновлений Geely Xingyue L Thor Hi-F HEV надійде в продаж у Китаї вже до кінця року. Вартість кросовера становитиме від 171 700 до 183 700 юанів (від 23 900 до 25 500 доларів).

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація