Geely розпочала випуск шестимісного електричного мінівена Zeekr 009

Geely розпочала випуск шестимісного електричного мінівена Zeekr 009

15 січня 2023
0

Компанія Zeekr, якою володіє китайський автоконцерн Geely, почала виробництво свого електричного мінівена 009. Перша модель зійшла з конвеєра на початку цього тижня.

Швидкість, з якою Zeekr запустив виробництво електромінівена 009 просто вражає - лише в листопаді минулого року автівку представили офіційно, й ось вона вже пішла у виробництво.

В Zeekr не планують зволікати й з поставками електромінівенів 009 їхнім власникам - перші зібрані моделі обіцяють доставити клієнтам найближчим часом.

Нагадаємо, Zeekr 009 це шестимісний електричний мінівен, що оздоблений дорогою шкірою Nappa, має віртуальну панель приладів та великий сенсорний дисплей мультимедіа, дані з якого проектуються на лобове скло.

Електромінівен має повний привід та двома мотори потужністю 544 к.с. З місця до 100 км/год модель розганяється за 4,5 с, а її максимальна швидкість складає 190 км/год.

Zeekr 009 обладнаний акумулятором на 116 кВт.год, який забезпечує 675 кілометрів пробігу без підзарядки. У базовій комплектації в Китаї автівка коштує 68,5 тисяч доларів .

Джерело: Autogeek
Фото: Geely Group

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація