Geely та Volvo показали новий гібридний кросовер для Європи

Geely та Volvo показали новий гібридний кросовер для Європи

13 червня 2022
0

Опубліковано перші фото Lynk&Co 01 2022. Кросовер від Geely та Volvo пройшов фейсліфтинг і незабаром надійде в продаж за ціною від 28 до 31 тис. доларів. Про це повідомляє офіційний сайт китайського концерну.

Lynk&Co 01 побудований на платформі кросовера Volvo XC40, і в розробці моделі взяли участь шведські інженери. З 2021 року китайська модель продається в Європі та навіть успішно пройшла краш-тести EuroNCAP.

Новий Lynk&Co 01 можна впізнати за освіженою решіткою радіатора, зміненими фарами та ліхтарями на всю ширину кузова. Бампери стали агресивнішими. Крім того, кросовер отримав 19-дюймові легкосплавні диски нового дизайну.

У салоні покращено матеріали обробки. Китайський кросовер отримав нове рульове колесо зі збільшеною кількістю кнопок. Крім того, Lynk&Co 01 оснащений покращеними системами активної безпеки, і в тому числі - технологією напівавтономного водіння.

Відтепер усі Lynk&Co 01 будуть гібридами. Кросовер оснащений новою силовою установкою з 1,5-літровим турбодвигуном Volvo й електромотором сумарною потужністю 245 к. с. Він розганяється до 100 км/год за 7,8 сек і витрачає 4,9 л/100 км у змішаному циклі. Пізніше також з'явиться плагінгібрид Lynk&Co 01.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація