Geely та Volvo представили новий гібридний седан

Geely та Volvo представили новий гібридний седан

18 січня 2024
0

Співпраця Geely та Volvo дала початок Lynk&Co - китайському стартапу, який нещодавно оприлюднив тизерні зображення свого наступного автомобіля під назвою 07 EMP. Очікується, що новий плагін-гібрид розвиватиме 585 к.с.

Опубліковані офіційні фото демонструють нам стильний повнорозмірний седан. На жаль, машина частково вкрита камуфляжем. Останній, у свою чергу, справді добре приховує елементи освітлення, які, ймовірно, додадуть машині трохи більше індивідуальності. Можна припустити, що новинка матиме Y-подібні фари.

Очікується, що 07-EMP побудований на модульній платформі Volvo CMA Evo, яка послужила основою для кількох інших плагін-гібридів. Примітно, що цю платформу має і кросовер Lynk&Co 08, який бренд представив минулого року.

Хоча Lynk&Co ще офіційно не оприлюднив варіанти трансмісії для 07 EM-P, споріднений кросовер має три варіанти трансмісії. Усі вони зосереджені навколо 1,5-літрового двигуна внутрішнього згоряння, який видає 161 к.с.

Дві скромніші модифікації також додатково оснащаються електродвигуном потужністю 215 к.с. із загальною потужністю у 375 к.с. Основна відмінність між цими моделями полягає в розмірі батареї 21,2, або 39,8 кВт.год.

Нарешті, третій варіант трансмісії поєднує 1,5-літровий двигун із двома електродвигунами, що забезпечують загальну потужність системи у 585 к.с. Він також оснащений акумулятором ємністю 39,8 кВт.год. Очікується, що новинка від Lynk&Co надійде у виробництво наступного місяця, а продажі почнуться на початку весни.

Джерело: Autogeek
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація