Geely та Volvo створили вражаючий карбоновий спорткар

Geely та Volvo створили вражаючий карбоновий спорткар

06 березня 2023
0

У Китаї презентовано новий Lynk&Co 03 TCR. Потужний спортивний седан від преміум-підрозділу Geely надходить у продаж за ціною від 160 000 євро. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Нова модель - гоночна версія седана Lynk&Co 03 Cyan, створена для європейської гоночної серії TCR. Авто створювали фахівці Geely, Volvo та шведської гоночної команди Cyan Racing.

Новий Lynk&Co 03 TCR зовні відрізняється від стандартної моделі агресивним обвісом, розширеними колісними арками та величезним заднім антикрилом. За рахунок використання карбону в конструкції, відмови від шумоізоляції та атрибутів комфорту масу авто знизили до 1265 кг. У салоні з'явився трубчастий каркас безпеки.

Седан Lynk&Co 03 побудований на платформі Volvo XC40. У шведського кросовера запозичили і 2,0-літровий бензиновий турбодвигун, але його потужність підвищили до 340 к.с. У парі з ним працює 6-ступінчаста секвентальна КПП.

Вперше новий Lynk&Co 03 TCR вийде на старт гоночної траси 30 квітня - він візьме участь у Гран-прі на португальському автодромі Аграві.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація