Geely виходить на ринок Європи з електричним кросовером

Geely виходить на ринок Європи з електричним кросовером

06 листопада 2022
0

Компанія Geely нарешті ухвалила рішення про появу в Європі. Причому дебютною моделлю стане електрокар. Вибір упав на кросовер Geometry C.

Дебютними ринками стануть Угорщина, Словаччина та Чехія - до цих країн машина дістанеться у першій половині 2023 року. Дилером стане компанія з Угорщини, яка працює на території трьох країн. При цьому угоду вже підписано. Зазначимо, що у Європі позитивно відгукуються про машини Geely. Це дуже важливо для компанії, адже європейці рідко купують іномарки. Масових показників змогли досягти бренди Ford та Toyota.

Звичайно, вигідніше з погляду логістики та прибутку було б відправляти машини до Європи з Білорусі. Однак за нинішньою політичної ситуації це навряд чи можливо. Якщо говорити про кросовера, то його довжина становить 4432 мм.

При цьому салон досить просторий за рахунок ширини 1833 мм і колісної бази 2700 мм. Мови про повний привід немає навіть у топовому виконанні.

Потужність електромотора складає 200 к.с. Зазначимо, що покупці зможуть обрати із двох АКБ. Базова забезпечує запас ходу 400 км при повній зарядці. А у топовій версії можна подолати 550 км шляху. 

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація