Geely запустила виробництво нового гібридного седана Galaxy L6

Geely запустила виробництво нового гібридного седана Galaxy L6

11 вересня 2023
0

У Китаї компанія Geely розпочала виробництво нового флагманського седана Galaxy L6. Продажі моделі повинні розпочатися на місцевому ринку найближчим часом.

Клієнтам автомобіль запропонують у чотирьох комплектаціях. Ціни на новинку стартуватимуть від 128 000 юанів, це близько 17,5 тис. доларів за поточним курсом.

Седан побудований на платформі e-CMA. У Galaxy L6 відсутня традиційна решітка радіатора, а також встановлені вузька світлодіодна оптика, висування ручки, бічні дзеркала з повторювачами поворотів та рельєфний капот.

Габарити авто: 4782 мм завдовжки, 1875 мм завширшки і 1489 мм заввишки. Колісна база - 2752 мм. На вибір запропонують 16- та 17-дюймові колісні диски.

У салоні новинки встановлені цифрова панель приладів, кермо незвичайної форми, проекційний дисплей і 13,5-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи. Також седан обладнали ароматизатором повітря та контурним підсвічуванням на 256 кольорів.

Силова установка гібридна. Вона складається з 1,5-літрового турбомотора BHE15-BFZ та двох електродвигунів. Сумарна потужність - 390 кінських сил. Розгін до «сотні» займає у машини 6,3 секунд. Виключно на електротязі автомобіль може проїхати понад 100 км. Максимальна швидкість - 247 км/год.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Autonews
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація