General Motors анонсував дебют електричного Escalade

General Motors анонсував дебют електричного Escalade

23 червня 2023
0

У General Motors офіційно підтвердили назву майбутнього електричного Cadillac Escalade - Escalade IQ. Презентація електропозашляховика відбудеться 9 серпня. Він стане третьою моделлю IQ-лінійки після седана Celestiq та кросовера Lyriq.

Анонс прем'єри супроводжувався затемненим тизером та коротким відео, що демонструє окремі елементи екстер'єру електричного Escalade. Зокрема, з'явилася можливість оцінити підсвічений логотип, малюнок фар та денних ходових вогнів. Також у ролику майнув задній спойлер із вбудованими смугами світлодіодів. Минулого місяця Cadillac випустив тизер, на якому крупним планом показано значок електромобіля.

Технічну інформацію про електричний Escalade виробник ретельно приховує. Одне можна сказати точно, що він використовуватиме акумуляторну технологію GM Ultium. Імовірно, Escalade IQ дістанеться тримоторна силова установка потужністю понад 830 к.с. та батарея приблизно на 177 кВт.год. Споряджена маса електропозашляховика може перевищити 4 тонни. Чи це так, ми дізнаємося під час офіційної прем'єри.

Раніше цього року віце-президент Cadillac Рорі Харві підтвердив, що у 2023 році дебютують три електричні моделі бренду. Тепер зрозуміло, що одним із них буде Escalade IQ. Усі три новинки з'являться у продажу у 2024 році.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація