General Motors відкликає 140 тисяч електромобілів Chevrolet Bolt EV

General Motors відкликає 140 тисяч електромобілів Chevrolet Bolt EV

24 грудня 2022
1

Електрокар Chevrolet Bolt знову відкликаний через ризик займання, цього разу через ремені безпеки. У сервісній акції бере участь понад 140 000 екземплярів Chevrolet Bolt.

Як зазначається, власники електричного хетчбека повинні звернутися до дилера для ремонту та встановлення деяких деталей - все для запобігання ризику займання, пов'язаного з ременями безпеки.

Проблема полягає в конструкції переднатягувачів ременів безпеки Chevrolet Bolt EV, які, за розслідуванням GM, можуть спрацювати під час ДТП та викликати пожежу в районі центральної стійки. В офіційному документі йдеться, що в деяких аваріях, які викликають спрацювання переднатягувачів передніх ременів безпеки, вихлопні гази від переднатягувачів, що спрацювали, можуть підпалити волокна килимового покриття біля середньої стійки.

У GM кажуть, що йдеться про електромобілі Chevrolet Bold 2017-2023 модельних років, вироблені в період з 26 липня 2016 по 25 жовтня 2022 року. Слід зазначити, що моделі Chevrolet Bolt EUV мають іншу конструкцію і не підпадають під відкликання.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Andriy86  

То там не піропатрон, а цілий піроснаряд!

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація