General Motors визнав проблеми з ізоляцією електропікапів Hummer

General Motors визнав проблеми з ізоляцією електропікапів Hummer

03 вересня 2022
0

Американський концерн General Motors (GM) визнав проблеми із ізоляцією електропікапів Hummer. У новому бюлетені технічного обслуговування описані ймовірні дефекти - вода може проникнути через неправильно загерметизовану область навколо передньої стійки водія; ще одна несправність пов'язана з нещільним приляганням роз'єму високовольтного акумулятора - всередину батареї теж може потрапити волога.

Згідно із заявленими характеристиками пікап GMC Hummer EV здатний долати броди глибиною від 660 до 813 міліметрів, але, схоже, після таких пригод деякі опції електрокара можуть працювати некоректно. У бюлетені зазначено, що власники вантажівок скаржилися на небажану активацію охоронної сигналізації, глюки центрального замку, електродзеркал та електросклопідйомників.

Згадок про скарги на потрапляння води до високовольтної батареї немає. GM пропонує механікам простий спосіб усунення несправності - обприскати дефектний роз'єм очищувачем гальм, а потім додати силіконовий клей для найбільш герметичного контакту. У документах GM говориться, що проблеми з ізоляцією стосуються 424 автомобілів з перших партій, причому у списку є не лише Hummer EV, а й фургончики Brightdrop EV.

Судячи з інформації з внутрішніх документів, недостатня водонепроникність Hummer EV не є небезпечною для власників - дефекти усунуть в рамках Програми задоволеності клієнтів, не ініціюючи кампанію відкликання.

Джерело: The Drive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація