Genesis розкрив асиметричний салон електрокупе майбутнього

Genesis розкрив асиметричний салон електрокупе майбутнього

24 серпня 2022
0

Компанія Genesis показала салон шоу-кара X Speedium Coupe. Сам електричний концепт, який розкриває новий фірмовий стиль південнокорейської марки, дебютував навесні цього року, але інтер'єр виробник розсекретив лише зараз. Як пояснили в Genesis, дизайнери розробляли його протягом останніх п'яти місяців.

Салон оформлений у мінімалістичному стилі, а компонування є асиметричним, що творці підкреслили за допомогою різнокольорового оздоблення. Так, крісло водія обробили темною шкірою, тоді як решта салону, включаючи сидіння переднього пасажира, отримала світлу шкіру.

Асиметрія виражається і в тому, що елементи керування, а також усі дисплеї в салоні орієнтовані на водія. Наприклад, на передній панелі концепту в центрі немає звичного тачскріна, який зазвичай доступний навіть передньому пасажиру. Роль дисплея інформаційно-розважальної системи виконує розташований праворуч від водія на плаваючій центральній консолі екран з «оптимізованим дизайном інтерфейсу користувача».

Ще в списку особливостей концептуального купе - висококласна аудіосистема з розташованими по всьому салону алюмінієвими динаміками, а також оздоблене шкірою багажне відділення, що отримало X-подібні ремені. Імовірно, частину рішень згодом буде використано для розробки нових «зелених» моделей бренду Genesis. Зазначимо, ніяких подробиць про техніку шоу-кара немає, хоча очевидно, що Genesis X Speedium Coupe замислювався як електричний автомобіль.

Нагадаємо, виробник Hyundai навесні повідомляв про плани, які включають випуск 17 моделей і нової платформи. Відомо, що інвестиції в розвиток Hyundai та Genesis до 2030 року становитимуть 95,5 трлн корейських вон.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація