GM-SAIC готує новий електричний позашляховик Starlight S

GM-SAIC готує новий електричний позашляховик Starlight S

18 червня 2024
0

Спільний бренд GM та SAIC - Wuling - оприлюднив перші тизерні зображення свого нового електричного позашляховика Starlight S. Очікується, що модель матиме стартові ціну від 9 700 доларів в Китаї й буде конкурентом BYD Song Plus.

Wuling, спільне підприємство SAIC (50,1% акцій) та General Motors (44% акцій), раніше представила електричний седан Starlight на автосалоні в Пекіні. Ціна цього седана починається від 13 800 доларів США.

Як повідомляє Electrek, модель має заявлений запас ходу в 510 км й станом на кінець квітня було продано вже понад 32 000 екземплярів. Тепер компанія поділилась тизерним зображенням першого власного SUV під назвою Starlight S.

З розсекречених звітів компанії для Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю відомо, що новий компактний кросовер матиме довжину 4745 мм, ширину 1890 мм і висоту 1690 мм. Очікується, що вартість новинки починатиметься від 9700 доларів, і вона стане конкурентом BYD Song Plus.

Даних про запас ходу Starlight S поки немає, проте відомо, що електромобіль матиме літій-залізо-фосфатну батарею, а потужність електромотора становитиме 201 к.с. Коли відбудеться офіційна презентація новинки також невідомо.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Wuling

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація