GM перетворить штаб-квартиру конкурента на склад запчастин для електромобілів

GM перетворить штаб-квартиру конкурента на склад запчастин для електромобілів

26 липня 2023
0

Колись American Motors Corporation (AMC) був одним із найуспішніших автовиробників США, та входив у «Велику четвірку» американських автоконцернів. Але з роками він збанкрутував. General Motors вирішив зберегти ефектну, проте закинуту будівлю штаб-квартири конкурента у Детройті на склад запчастин для електромобілів.

GM збирається відкрити оновлений склад запчастин у другому кварталі 2024 року. Майданчик буде забезпечувати виробництво GMC Hummer EV, Chevrolet Silverado EV і Cruise Origin. Представник GM додав, що відроджена штаб-квартира AMC дозволить оптимізувати доставку, зберігання та обробку деталей для лінійки електромобілів GM.

У вересні 2022 року прес-секретар GM Марія Рейнал повідомила, компанія має намір орендувати об'єкт AMC, щоб допомогти виробництву електромобілів на Factory Zero. Тепер зрозуміло, про що йшла мова.

Завод GM Factory Zero, колишній складальний центр General Motors Detroit-Hamtramck, виробляє Hummer EV. Також скоро до нього приєднаються електричні Silverado та Sierra, їх виробництво розпочнеться у 2024 році. Таким чином, придбання старої штаб-квартири AMC ще більше збільшить багатомільярдні інвестиції GM у рідний штат Мічиган.

Покинута штаб-квартира AMC була побудована в 1926 році для компанії Kelvinator до злиття з Nash Motors. Тоді У 1954 році Nash об'єднався з Hudson Motors, щоб офіційно сформувати AMC. Chrysler купив AMC у 1987 році та використовував це підприємство до 1995 року. Після цього Dodge та Jeep використовували це підприємство як інженерний центр до 2009 року.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація