GM відкликає понад 10 000 Chevrolet Bolt

GM відкликає понад 10 000 Chevrolet Bolt

08 вересня 2023
0

Поєднання апаратного та програмного забезпечення в зарядних шнурах від Webasto, якими комплектуються деякі версії Chevrolet Bolt, погано працюють разом і за певних обставин можуть призвести до ураження електричним струмом.

Зазначається, що General Motors відкликає понад 10 000 зарядних кабелів, які за певних обставин можуть користувачів вдарити струмом. Зарядні кабелі, про які йдеться, надходять від Webasto Charging Systems. Зокрема, це зарядні пристрої третього покоління, і вони є частиною пакету, який постачається з Bolt 2022 та 2023 років випуску.

Згідно з заявою, саме програмне забезпечення несумісне з апаратним забезпеченням, і коли зарядний пристрій відключається, він може не припинити зарядку. Як правило, втрата заземлення призвела б до припинення заряду, але в цьому випадку цього не відбувається.

У General Motors заявили, що компанія виявила проблему ще 8 березня та весь цей час визначала, наскільки небезпечним був потенціал удару струмом від кабелю зарядки.

Загалом GM випустила 10 825 електромобілів з потенційно небезпечними кабелями, і 9 423 з них знаходяться в США. Автовиробник каже, що йому невідомо про якісь інциденти, пов’язані з цією проблемою. У рамках відкликання дилери перевірять зарядний шнур і за потреби замінять його.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація