Volkswagen змусив General Motors знизити ціни на електромобілі

Volkswagen змусив General Motors знизити ціни на електромобілі

11 липня 2023
0

General Motors Co у понеділок знизила базову ціну на Cadillac Lyriq в Китаї майже на 14%, приєднавшись до Volkswagen у новому раунді зниження цін на електромобілі на ринку, де світові автовиробники знаходяться під постійним тиском.

Lyriq, розкішний кросовер на базі архітектури Ultium EV від GM, тепер коштує від 379 700 юанів ($52 466) порівняно з 439 700 юанів ($60 784) раніше, згідно з даними китайського сайту GM.

GM також запропонував додаткову знижку, еквівалентну майже $2 500, для покупців Lyriq, які внесуть кошти на депозит у Китаї до кінця серпня.

GM зробила цей крок одразу після того, як Volkswagen знизив ціни на свої електромобілі в Китаї, де ринкова частка брендів електромобілів китайського виробництва зростає, а ринок стикається з жорсткою ціновою конкуренцією.

Спільне підприємство VW з державним автовиробником FAW у п'ятницю оголосило про знижки від 8% до майже 27% на свою серію електромобілів ID.

Інше спільне підприємство VW з державним автовиробником SAIC запропонувало тимчасову знижку на хетчбек ID.3, ще один електромобіль VW, на суму, еквівалентну трохи більше 5 100 доларів США. Це зробило його базову ціну нижчою за ціну Qin EV від BYD, однієї з найпопулярніших моделей у Китаї.

VW є найбільш популярним іноземним автовиробником в Китаї.

Джерело: Reuters

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація