GMC Canyon змінив покоління

GMC Canyon змінив покоління

13 серпня 2022
0

Пікапи - вже давно не лише утилітарні робочі «вантажівки», і черговий доказ цього - GMC Canyon нового покоління, який дебютував у США. General Motors вирішив максимально розвести соплатформенні Chevrolet Colorado та GMC Canyon, і зробив останній ще більш престижним. Відтепер у моторній гамі немає дизеля, а єдиний доступний двигун - форсована до 314 кінських сил «турбочетвірка» 2.7. Немає і «простих» версій, зате можна вибрати одну з «багатих» - позашляхову AT4, «розкішну» Denali з великою кількістю хрому та AT4X з посиленою підвіскою.

Зовні новий Canyon можна впізнати за дворівневою передньою оптикою та масивними радіаторними гратами, а габарити пікапа зі зміною покоління змінилися незначно. Так, колісна база збільшилася на 7,9 сантиметрів у порівнянні з попередником, а передній звис став коротшим. Як і у випадку з Colorado, модель доступна виключно з дворядною кабіною, розмір вантажної платформи теж лише один. У базовій комплектації Elevation пікап комплектується 18-дюймовими дисками і 8-дюймовою цифровою панеллю приладів, а дорожній просвіт становить 245 міліметрів.

GMC Canyon дебютував у чотирьох версіях. У згаданій комплектації Elevation доступний вибір між заднім та повним приводом, а решта варіантів - повнопривідні. «Середню» комплектацію Canyon AT4 можна відрізнити від інших по бамперам іншого дизайну: для такого пікапа передбачений задній диференціал, що самоблокується, і позашляхові шини. Діагональ «приладки» у цьому випадку становить 11 дюймів, також передбачений проекційний дисплей та вентиляція крісел. У розкішному виконанні Denali пікап отримав розширений пакет хрому, обробку салону шкірою зі вставками з натурального дерева і 20-дюймові диски.

Наступний в ієрархії - топовий Canyon AT4X, який відрізняють посилена підвіска, амортизатори Multimatic DSSV, 33-дюймові шини та 271-міліметровий дорожній просвіт. У цій версії у пікапа примусові блокування обох міжколісних диференціалів, захист днища та додатковий позашляховий їздовий режим Baja.

На старті продажів модель запропонують із опціональним пакетом Edition 1, головна особливість якого - камери, встановлені під днищем, які транслюють картинку на 11,3-дюймовий екран у салоні в режимі реального часу.

Виробництво нового GMC Canyon організовано на заводі GM у штаті Міссурі, серійне складання розпочнеться наступного року. З конвеєра сходитимуть пікапи з єдиним 2,7-літровим бензиновим двигуном потужністю 314 кінських сил, який поєднується з восьмидіапазонним автоматом. Старт продажів намічено на весну 2023-го.

Джерело: GMC

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація