GMC представив топову версію Yukon Denali Ultimate

GMC представив топову версію Yukon Denali Ultimate

05 травня 2022
0

Вперше в історії моделі GMC Yukon Denali отримав найрозкішнішу комплектацію Ultimate. Новинка отримала багату комплектацію та все найкраще, що є в асортименті компанії для забезпечення максимального комфорту та зручності за кермом, включаючи систему автопілота Super Cruise.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Різноманітність електронних систем допомоги водієві - одна з головних відмінностей версії Ultimate. Насамперед йдеться про систему адаптивного круїз-контролю Super Cruise, що дозволяє на багатьох швидкісних магістралях рухатися без участі водія. Крім того, в режимі автопілота вона здатна працювати навіть у разі буксирування причепа.

Впізнатися «ультимативну» версію можна по великій кількості хромованого декору, а також особливому дизайну облицювання радіатора. Також новинка хизується особливими 22-дюймовими полірованими дисками із чорними акцентами.

У салоні SUV панує вишукана шкіра Alpine Umber. Передні крісла мають регулювання у 16 напрямках, забезпечені вентиляцією, підігрівом та функцією масажу. Приладова панель та карти дверей прикрасили панелями з палдао (різновид горіхового дерева з південно-східної Азії) з лазерним гравіюванням силуету гори Деналі. Насолоджувати слух водія та його супутників буде преміальна аудіосистема Bose з 18 динаміками.

Крім 12-дюймової цифрової шкали приладів на центральній частині консолі, розташований 10,2-дюймовий сенсорний дисплей інфо-розважальної системи з підтримкою сервісів Google, Amazon Alexa, Apple CarPlay та Android Auto. У машині також передбачена точка доступу Wi-Fi та бездротова зарядка для смартфона.

Під потужним капотом розташувався 6,2-літровий бензиновий V8, а як опція можна замовити 3-літровий турбодизель сімейства Duramax. В обох випадках силовий агрегат включає автоматичну 10-ступіневу коробку передач. У стандартну комплектацію входить амортизатори Magnetic Ride Control, адаптивна підвіска Air Ride, система повного приводу, диференціал з електронним блокуванням та 2-ступінева роздавальна коробка Auto Track.

У дилерів GMC Yukon Denali Ultimate очікується наприкінці нинішнього року, а ціни стануть відомими ближче до початку продажу.

Джерело: Обзореватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація