GMC презентувала свій найкомпактніший позашляховик

GMC презентувала свій найкомпактніший позашляховик

13 серпня 2024
0

Дебютувало нове покоління позашляховика GMC Terrain, яке стало третім в історії моделі. Авто оновилося зовні та стало технологічнішим всередині.

Terrain, побудований на базі Chevrolet Equinox, став стильнішим. Від попередника він відрізняється різкими лініями і великими елементами. Позашляховик отримав збільшену решітку радіатора, нові фари і масивний бампер, який надає моделі зовнішньої агресії.

Задні ліхтарі також виглядають інакше, а в комплектації AT4 і Denali присутня анімована графіка. Версія Elevation отримала контрастний дах і 17-дюймові колісні литі диски.

Зміни відбулися і в салоні моделі. У його оснащення включили 11-дюймову цифрову приладову панель і мультимедійну систему з 15-дюймовим сенсорним екраном. Також є Google Assistant, камера HD Surround Vision, цифрове дзеркало заднього виду, слот для бездротової зарядки смартфона, WiFi, а ще електропривод дверей багажника AutoSense. Пакет асистентів безпеки розширено і налічує понад 15 функцій.

GMC Terrain приводить у рух 1,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 175 к.с. і 275 Нм крутного моменту. Потужність передається через 8-ступінчасту автоматичну коробку передач на всі чотири колеса. Пізніше з'явиться варіант із переднім приводом.

Версія GMC Terrain Elevation вийде на ринок наприкінці цього року, а комплектації AT4 і Denali з'являться на початку 2025 року. Ціни будуть оголошені ближче до виходу на ринок.

Джерело: Авто Центр
Фото: GMC

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація