GMC вирішила проблему надто яскравих фар за допомогою наклейки

GMC вирішила проблему надто яскравих фар за допомогою наклейки

23 жовтня 2022
0

У США спалахує черговий скандал. Компанія GMC, яка на вимогу регулятора мала вирішити проблему надто яскравих фар у кросоверах Terrain, нарешті придумала, як це зробити. 

Щоб яскравість не перевищувала встановлений Національним управлінням безпекою руху на трасах США (NHTSA) ліміт 125 кандел, виробник випустив спеціальну «накладку», яка насправді виявилася звичайною напівпрозорою наклейкою.

Перед її встановленням фари необхідно знежирити спиртом. Потім за допомогою шаблону, що йде в комплекті, правильно розмістити «накладку» на пластику. За ідеєю, це вирішить проблему засліплення зустрічних водіїв і GMC не доведеться робити дорогого відгуку для заміни головної оптики. Власники кросоверів обурюються: наклейка виглядає безглуздо і більше схожа на тимчасове рішення.

За словами Carscoops, GMC спочатку намагалася всіляко зам'яти справу. У березні NHTSA навіть довелося відхилити спроби виробника скасувати відгук на тій підставі, що надто яскраві фари не впливають на безпеку. Можливо, тиск регулятора та власників все-таки змусить компанію придумати більш витончений спосіб знизити яскравість оптики. Поки що GMC утримується від коментарів.

Джерело: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація