Гоночний Renault Clio з V6 на борту продали за рекордні $75 000

Гоночний Renault Clio з V6 на борту продали за рекордні $75 000

13 вересня 2022
0

На аукціоні Bring a Trailer продали рідкісний гоночний середньомоторний хетчбек Renault Clio V6 Trophy. Цей автомобіль був випущений тиражем у 159 екземплярів. Проданий екземпляр мав порядковий номер 118.

Власнику вдалося виручити за спорткар, використання якого дозволено лише на гоночних треках, 75 000 доларів. Така вартість обумовлена ??рідкістю та унікальністю моделі. Фахівці Renaultsport створили для автомобіля спеціальний широкий кузов, у який інтегрували каркас безпеки. Також його позбавили будь-якого оздоблення.

Кузов хетчбека доповнили переднім та заднім спойлерами, та бічними повітрозабірниками. Їздить модель на 18-дюймових колесах Cromodora взутих у шини Yokohama ADVAN. У салоні встановлено гоночні ковші з шеститочковими ременями Sparco, панель приладів Magneti Marelli і рульове колесо Sparco. Автомобіль не має одометра, тому його пробіг невідомий.

У рух Renault Clio V6 Trophy наводить безнаддувний 3,0-літровий двигун V6 потужністю 281 к.с. і 307 Нм крутильного моменту, який пов’язаний з шестиступінчатою секвентальною коробкою передачі Sadev і системою заднього приводу. Двигун був адаптований від Renault Laguna та встановлений поперечно перед задніми осями.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація