Google став спонсором команди Формули-1 McLaren Racing

Google став спонсором команди Формули-1 McLaren Racing

18 березня 2022
0

Компанія Google стала титульним спонсором команди McLaren Racing у Формулі-1 та Формулі E. Тепер на болідах MCL36 з'являться логотипи Android та Chrome, а на електричному позашляховику McLaren MX Extreme E, що виступає під номером «58», - емблеми Google. Також буде забрендоване екіпірування пілотів McLaren: британця Ландо Норріса, австралійця Даніеля Рікардо, новозеландки Емми Гілмор та американця Таннера Фауста.

Крім брендування машин, Google збирається надати McLaren Racing технологічну підтримку. Весь майбутній сезон команда використовуватиме гаджети на операційній системі Android, що працюють із мережами 5G. 

Болід MCL36 прикрасять логотипами Android та Chrome. Крім того, вони з'являться на шоломах та екіпіруванні пілотів Ландо Норріса та Даніеля Рікардо. Емблеми Google можна буде знайти і на позашляховику McLaren MX Extreme E, який виступає під номером «58», а також гоночних комбінезонах новозеландки Емми Гілмор та американця Таннера Фауста.

У середині лютого McLaren Racing презентувала новий болід чемпіонату Формули-1. Його побудували відповідно до нового технічного регламенту, який передбачає спрощення аеродинаміки задля загострення боротьби на трасі. Машина оснащена двигуном Mercedes-AMG F1 M13 E Performance та коробкою передач McLaren. Болід пофарбований в історичний для команди яскраво-оранжевий колір із відтінками синього.

Джерело: McLaren Racing

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація