Great Wall показав великий розкішний семимісний мінівен

Great Wall показав великий розкішний семимісний мінівен

25 серпня 2023
0

У Китаї представили новий Wey Alpine. Великий мінівен від преміального підрозділу концерну Great Wall надійде в продаж із осені за ціною в 40-45 тис. доларів. Про це повідомляє сайт Autohome.

Мінівен Wey Alpine стане конкурентом американському Buick Century, британському LDV Mifa та китайсько-німецькому BYD Denza D9. Він має всі шанси з'явитися за межами Китаю, адже автомобілі Wey продаються навіть у Європі.

У Wey Alpine виразний дизайн із величезною хромованою решіткою радіатора, довгастими фарами та рельєфними боковинами. В оздобленні активно використано хром.

Габарити Wey Alpine 2023:

  • довжина - 5045 мм;
  • ширина - 1960 мм;
  • висота - 1900 мм;
  • колісна база - 3085 мм;
  • маса - 2610 кг.

Салон Wey Alpine оздоблений шкірою і деревом. На передній панелі встановлено два дисплеї. Мінівен є семимісним, а об'єм його багажника зі складеними задніми кріслами становить 1725 л.

Крісла першого та другого рядів отримали електропривод, вентиляцію та масаж, а сидіння третього ряду - горизонтальне регулювання. Серед опцій є панорамний дах, 12,5-літровий холодильник і акустика Harman Kardon.

Китайський мінівен оснащений гібридною установкою, що складається з 1,5-літрової 156-сильної турбочетвірки й електромотора на 184 к.с. Батарея на 38 кВт.год дає змогу проїхати 150 км у повністю електричному режимі.

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло велику китайську приватну автомобілебудівну компанію Great Wall Motor до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія виробляє та продає автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація