Great Wall презентував 354-сильний пікап з брутальним дизайном

Great Wall презентував 354-сильний пікап з брутальним дизайном

12 жовтня 2023
0

У Китаї представили заряджену версію пікапа GWM Shanhai Cannon. Модифікація Performance має кілька відмінностей від стандартної моделі. Про це повідомили на сайті CarNewsChina.

GWM Shanhai Cannon заснований на рамній платформі GWM P71. Це найрозкішніший пікап у модельному ряду бренду.

Заряджена версія отримала кілька нових позашляхових компонентів, включно з передньою лебідкою і шноркелем. Також з'явилися нові чорні колісні диски з позашляховими шинами та фіксовані бічні пороги.

Підвіска пікапа також була доопрацьована. Тепер він здатний впоратися із суворим бездоріжжям завдяки системі повного приводу BorgWarner 4A+LOCK з блокуванням переднього і заднього диференціалів.

В інтер'єрі розмістили 14,6-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей і 12,3-дюймову панель приладів. У список оснащення входять адаптивний круїз-контроль, автоматичне паркування і камери кругового огляду.

Мінімальний дорожній просвіт пікапа становить 239 мм. Він здатний долати брід глибиною до 900 мм.

GWM Shanhai Cannon Performance оснащений 3,0-літровим турбованим бензиновим двигуном V6 потужністю 354 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

GWM Shanhai Cannon Performance надійде в продаж у Китаї вже цього місяця. Очікується, що початкова вартість пікапа становитиме приблизно 300 000 юанів (41 100 доларів).

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло велику китайську приватну автомобілебудівну компанію Great Wall Motor до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія виробляє та продає автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація