Група Stellantis показала можливості електромобілів з індукційною зарядкою

Група Stellantis показала можливості електромобілів з індукційною зарядкою

13 червня 2022
0

В Італії, на інноваційному полігоні Arena del Futuro (Арена майбутнього), вже кілька місяців проходять випробування електромобілів групи Stellantis за допомогою індукційної зарядки. У дорожнє полотно вбудовані котушки, якими струм передається на спеціальні «ресивери» в автомобілях.

Як показали тести автомобіля Fiat New 500, машина може рухатися постійно, не витрачаючи енергію бортових акумуляторів. Ця технологія може бути застосована до будь-якого транспортного засобу - від легкового авто до вантажівки та автобуса.

На демонстраційному показі був присутній і найновіший кросовер Maserati Crecale Folgore - перший електричний автомобіль марки. Машина піде у серійне виробництво наступного року і ознаменує собою переведення всієї модельної лінійки на електротягу вже у 2025 році. Все це є частиною стратегії Dare Forward 2030.

Поставлена ??мета - до кінця десятиліття довести частку продажів електромобілів Stellantis у Європі до 100%, а США 0 до 50%. І це допоможе технологія індукційної зарядки. Адже не дарма, виданням Time полігон Arena del Futuro, побудований спільно з компанією A35 Brememi, був названий одним зі ста кращих винаходів 2021 року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація