Haval показали салон моделі Cool Dog

Haval показали салон моделі Cool Dog

26 червня 2022
0

У Мережі з'явилася офіційна фотографія салону нового Haval Cool Dog (він же KuGou на ринку Китаю) - ця модель стане на ступеньку нижче вже знайомого нам Dargo. Примітно, що інтер'єр серійного кросоверу на опублікованому знімку відрізняється від того, що потрапив на шпигунські фотографії на початку року: з передньої панелі зник додатковий екран для пасажира, як і дисплеї з дверних карток, на які у концепту виводилося зображення із зовнішніх камер.

Прем'єра нового Haval Cool Dog мала відбутися в Китаї ще 23 червня проте захід скасували через коронавірус. Натомість Haval опублікував фотографії серійного автомобіля, зокрема салону, і, судячи з знімку, без спрощень не обійшлося.

Наприклад, скоротили кількість екранів: у «товарного» кросовера стандартна конфігурація з двома роздільними дисплеями - за кермом встановлена цифрова панель приладів, а по центру - такчскрін мультимедійної системи. При цьому збереглися динаміки аудіосистеми, вбудовані в підголівники, та оббивка крісел з яскравими вставками, але вони будуть опцією для топових комплектацій моделі. Селектор коробки, як і передбачалося, запозичили у Tank 300. Рульове колесо таке саме як у Dargo.

Cool Dog компактніший за Dargo: у довжину він досягає 4,52 метра при колісній базі трохи більше 2,7 метра. В основі кросовера лежить та ж платформа L.E.M.O.N, а під капотом у нього 1,5-літровий бензиновий турбомотор потужністю 184 кінські сили. Пізніше очікуються ще дві модифікації - продуктивніша з дволітровим двигуном і економічна з гібридною силовою установкою.

Загалом Haval запланував п'ять позашляховиків зі словом «dog» у назві, серед яких і Big Dog, який для експортних ринків перейменували на Dargo.

Джерело: AutoHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація