Опубліковано перші тизери надшвідкісного Hennessey Venom F5 Roadster

Опубліковано перші тизери надшвідкісного Hennessey Venom F5 Roadster

10 серпня 2022
0

Американці показали найшвидше авто у світі. Суперкар офіційно презентують наприкінці місяця на шоу ретро-авто у Каліфорнії. Про це повідомляє офіційний сайт Hennessey.

Новий Hennessey Venom F5 Roadster прийме естафету у купе F5, всі 24 екземпляри якого вже розкуплені за ціною $2,1 мільйона. Кабріолет буде дещо дорожчим.

Як і купе, Hennessey Venom F5 Roadster оснащений 6,6-літровим V8 із двома турбінами. Двигун розвиває 1817 к.с. і володіє максимальним крутним моментом в 1616 Н.м. У парі з ним працює 7-ступінчаста роботизована КПП.

Суперкар Hennessey Venom F5 Roadster практично повністю виконаний з карбону, тому важить лише 1360 кг. Розробники вважають, що такий легкий і потужний автомобіль здатний розвинути понад 480 км/год і побити світовий рекорд швидкості серед серійних авто, що належить SSC Tuatara.

Судячи з фото, від купе нова модель відрізняється тільки карбоновим дахом, що знімається. У авто характерний силует зі зрушеним вперед салоном та піднятою задньою частиною. Серед особливостей моделі - панель приладів прямо на кермі та мультимедіа від Apple.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація