Гібридний BMW XM надів ліврею сейфти-кара

Гібридний BMW XM надів ліврею сейфти-кара

20 лютого 2024
0

Минулими вихідними на австралійській трасі Маунт-Панорама пройшла 12-годинна гонка на витривалість Repco Bathurst. Роль сейфти-кара на ній виконував гібридний повнорозмірний кросовер BMW XM. Це перша модель, самостійно розроблена BMW M після знаменитого суперкару M1.

Для участі в Repco Bathurst кросовер вбрався у двоколірну ліврею, матово-чорну спереду та золоту ззаду. Статусність та завдання BMW XM підкреслюють масивні наклейки на кузові та додаткова світлова смуга на даху.

Як повідомляється, організатори Repco Bathurst 12 Hour підписали багаторічний контракт із BMW M. Відповідно до нього підрозділ стає офіційним партнером перегонів із автомобілів безпеки. Зі слів генерального менеджера з маркетингу австралійського підрозділу BMW Алекса Макліна, це доповнює повернення гоночної команди BMW M WRT на гору Панорама. Окрім виконання своїх функцій на трасі, BMW XM доставлятиме гостей від підніжжя гори до вершини.

Сейфті-кар оснащений стандартним 4,4-літровим Twin-Turbo V8, електромотором та 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід - повний. Сукупна потужність силової установки - 644 к.с. Максимальний крутний момент - 799 Нм. Споряджена маса гібриду - 2721 кг. Від 0 до 96 км/год він прискорюється за 4,1 секунди.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація