Компанія Lexus оновила свій «суперкар» LC

Компанія Lexus оновила свій «суперкар» LC

09 жовтня 2024
0

Компанія Lexus оновила купе LC для ринку США. Автомобіль отримав новий колір кузова від лімітованого LC 500 Inspiration Series, допрацьоване шасі та вуглепластиковий декор. Гамма силових установок колишня: атмосферний V8 на 5,0 літра, чи гібридна силова установка з 3,5-літровим V6.

Зазначається, що тепер спорткар можна замовити у сірому кольорі Iridium. Також через програму персоналізації Bespoke Build для Lexus LC доступні вуглепластиковий дах, чорні 21-дюймові ковані колеса та унікальна біло-синя схема інтер'єру. Купе також отримало передню та задню «розпірки» в днищі, які трохи покращили керованість, а LC 500h з пакетом Sport отримав вуглепластикові накладки на пороги.

Окрім того, усі спорткари від Bespoke Build будуть відзначені спеціальною плашкою в салоні, а також сертифікатом оригінальності, надрукованим на традиційному японському папері Васі та підписаним головним інженером проекту LC Ясусі Муто.

Під капотом LC 500, як і раніше, стоїть 5,0-літровий «атмосферник» потужністю 477 кінських сил і 540 Нм крутного моменту, що працює в парі з десятидіапазонним «автоматом» Direct-Shift. Гібридний LC 500h оснащений силовою установкою на базі двигуна 3,5-літрового V6, комбінована віддача якої становить 359 кінських сил і 500 Нм моменту.

Джерело: Autogeek
Фото: Lexus

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація