Hilton створив п*ятизірковий готель для автомобілів

20 квітня 2022
0

У Великій Британії відкрився незвичайний готель мережі Hilton Group, постояльцями якого можуть стати лише автомобілі. Заможні власники ексклюзивних машин можуть залишити свої транспортні засоби для зберігання на час своєї відсутності.

Незвичайний готель Hilton Car Storage відкрився у місті Бішопс-Стортфорд, графство Хартфордшир. Там розташована триповерхова будівля площею сім тисяч квадратних метрів, де можна розмістити на тимчасове зберігання автомобіль.

Заявлено, що безпеку забезпечують цілодобова охорона та система відеоспостереження. Для безпеки машин передбачена спеціальна кліматична система, що підтримує оптимальну температуру і рівень вологості в приміщеннях.

Для додаткового захисту за бажанням власника автомобіль може бути прихований під спеціальним чохлом. Забрати машину для зберігання можуть зі зручного для клієнта місця, а після закінчення «проживання» в готелі автомобіль також доставлять, куди побажає власник.

На час зберігання можна замовити регламентне технічне обслуговування, реставрацію для класичних автомобілів або підготовку до участі у змаганнях для спортивних машин. При необхідності фахівці Hilton&Moss Restoration доставлять автомобіль у будь-який куточок світу, куди побажає клієнт, а також забезпечать обслуговування машини під час гоночних заїздів.

Джерело: Hilton Group

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація