Главою Bentley став творець супергібрида Porsche 918 Spyder

Главою Bentley став творець супергібрида Porsche 918 Spyder

08 червня 2024
0

У березні 2024 року стало відомо, що голова ради директорів і головний виконавчий директор Bentley Едріан Голлмарк залишив свою посаду - з 1999 до 2005 року Голлмарк відповідав у Bentley за продажі та маркетинг, а 2018 року очолив компанію в непростий для неї час. Тепер Едріан вирішив перейти в Aston Martin, а його наступником у Bentley стане Франк-Штеффен Валлізер, який зробив собі ім'я в рамках марки Porsche.

«Я з нетерпінням чекаю на зустріч у Крю з командою, яка за останні кілька років продемонструвала дивовижну продуктивність. Постійна трансформація автомобільної промисловості також стане важливим завданням для Bentley, і я радий взятися за неї разом з колегами. Я переконаний, що Bentley продовжить встановлювати стандарти в сегменті розкоші в майбутньому», - заявив Валлізер.

Після вивчення машинобудування з упором на двигуни внутрішнього згоряння та сучасні технології Франк-Штеффен Валлізер приєднався до Porsche у 1995 році й з того часу працював у німецькій компанії.

У 2010 році уродженець Штутгарта став керівником проєкту, відповідальним за розробку суперкара 918 Spyder. Починаючи з 2014 року Валлізер очолював заводський відділ автоспорту, а на початку 2019 року під його керівництвом створювали продуктові лінійки 911 та 718. З 2022 року він відповідав за загальну розробку автомобілів марки Porsche.

Джерело: Мотор
Фото: Bentley

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація