Годинник на честь Ford Mustang коштує дорожче автомобіля

Годинник на честь Ford Mustang коштує дорожче автомобіля

11 грудня 2023
0

Годинник Breitling, натхненний красенем Ford Mustang Tourbillon, увійшов в елітну номенклатуру всього з трьох розкішних хронометрів Ford Mustang, Shelby Cobra та Chevrolet Corvette. Його роздрібна ціна, як і двох інших з нової серії, сягнула 47 000 доларів за штуку.

Серія базується на хронографах Top Time Collection. У нинішньому виконанні ця колекція збагатилася доволі рідкісним й напрочуд серйозним механізмом з турбійоном.

Розроблений для підвищення точності годинника механізм турбійон має спусковий механізм і колесо балансу в обертовій клітці, щоб допомогти боротися із силою тяжіння, яка може вплинути на точність хронометра. Це особливо важливо, коли годинник перебуває у різних положеннях.

Ford Mustang Top Time B21 вирізняється 43-міліметровим бронзовим корпусом, титановою задньою частиною та зеленим циферблатом, натхненним кольорами автомобіля першого покоління. Як і інші годинники, його хронометр має форму закручування, що нагадує прямокутні спідометри класичних автомобілів.

А Top Time B21 Chevrolet Corvette має корпус із чорної кераміки діаметром 44 мм із титановою задньою частиною, заводною головкою, кнопками та пряжкою. Його циферблат зроблено з горіхової основи, разом із перфорованим шкіряним ремінцем він віддає данину поваги кермовому колесу та вставкам приладової панелі Corvette.

«Ми раді представити турбійон у серії Top Time Classic Cars. Немає кращого вираження досвіду Breitling у створенні точних інструментальних годинників, які поєднують функціональність із вишуканістю та стилем. Як і автомобілі, які він представляє, Top Time B21 Classic Cars Chronograph Tourbillon - це дизайн і двигун», - розповідає генеральний директор Breitling Жорж Керн.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація